2008-09-23
 21:50:17

Så blev man degraderad...

Miste just min bonuskänsla och blev styvare än någonsin... Nertrampad under skosulan.

Jag förstår att det är han som bestämmer. Jag fattar inte varför det blev såhär och det kommer jag nog aldrig att få veta eller förstå. Jag får bara gå med på det.

Men då lägger jag ned det hela. Det är upp till dem nu. Han har visat klart och tydligt att han inte vill ha mig involverad och då vill jag inte vara det heller. Jag vet att jag säkert överdriver så det behöver du inte kommentera daniel men det gorde ONT! Ont som fan. Han vill inte ha mig med i den delen av sitt liv och det vet jag. Trodde jag var accepterad men tydligen inte.

Jag är säkert löjlig och tramsig, men det skiter jag i. Jag fattar när jag inte är välkommen. Det är ni som skapat det hela och då får ni ta reda på det också. Det är inte mitt jobb. Jag försökte men som vanligt duger jag inte, så jag lämnar det till er. Ni kommer alltid ha honom tillsammans och jag får stå ut med att jag inte är välkommen och därför lämnat jag det. Jag vill inte göra någon halvhjärtad insats utan jag gör allt eller inget. Och i detta fall inget.

Medkänsla får jag ingen och vill inte ha det heller. Det gör ont och jag är ledsen men att ignorera verkar fungera så jag ska prova det jag med. Nu lägger jag ned detta och överlåter det till er.

Jag fattar att jag inte är välkommen som sagt och hur ont det än gör så ska jag nu skita fullständigt i det. Det är erat band så ni får ta han dom det. Jag vill inte veta mer än nödvändigt. Han har placerat mig utanför och är det det han vill är det det ni ska få. God natt.


TeZ

Hej ny sida titta gärna in vett ja! kraaaaam!



PUBLICERAT: 2008-10-02, 20:16:26 | URL: http://http://temazeth.blogspot.com/
Anna

om alla är överens om att det skadar djuren psykiskt och fysiskt ja.. men om man inte lyckas bevisa det så går det ju att kringgå lagen och det är sådana kryphål jag tycker man ska täppa igen. Men visst, det borde vara självklart.



PUBLICERAT: 2008-10-04, 21:54:45 | URL: http://lantisflicka.blogg.se/
TeZ

Seans...det är när ett medium står och förmedlar medelanden från andevärlden till folk behöver det.

Hur är det här då? Kram



PUBLICERAT: 2008-10-05, 08:27:41 | URL: http://http://temazeth.blogspot.com/
TeZ

Kom och läs :-) Jag har gått tillbaka till min allra FÖRSTA blogg MSN my space där finnst det jag vill åt. kom in och läs eller Skriv en rad i gäst boken min.

Kram på dig... PS du låter lite arg är det inge bra mellan er?? KRAM!



PUBLICERAT: 2008-10-17, 16:06:10 | URL: http://temaswedenzeth.spaces.live.com/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!