2009-08-31
 19:21:02

Body Scrub

För ett tag sedan drömde jag ju om en ny Body scrub eftersom den jag hade hade blivit ALLDELES för gammal (ja, den hade ändrat färg och luktade illa) och jag drömde om Body Shops "Papaya Body Scrub", men eftersom min plånbok inte tillät det, så blev det denna scrub istället.

 

Mjukt & Skönts Body Scrub Olive ur Home Spa serien, 29,50 kr för 175 ml på Hemköp.

Helt klart värt det om så bara för den underbara doften. Jag gillar inte oliver överhuvudtaget men denna scrub doftade underbart! Kan mycket väl vara så att den inte doftade oliv över huvudtaget, men mitt outvecklade doftsinna kan varken bekräfta eller dementera och ärligt talat bryr jag mig inte för jag gillade doften.

Har testat den en gång än så länge och jag gillade den. Visst den är inte dryg för fem öre, men för 29,50 kr så har man nog råd att köpa flera.

Jag gillade den skarpt, hade kunnat vara liiiite mer riv i den men den fungerade riktigt bra ändå. Huden kändes mjuk och faktiskt inte enn gnutta stram och torr som jag oftast blir efter en dusch så jag antar att den var ganska återfuktande också.

2009-08-31
 16:35:34

Sammanfattning dag 1-7

Tänkte passa på att lägga upp en sammanfattning av temaveckan nu när den har tagit slut.

Har ju själv bestämt mig för att ge mina naglar en välbehövlig paus och en omgång av Trind så jag måste se till att kunna fylla bloggen ändå. Men jag har hittat en del ej upplagda designer i min kamera och sen har jag ju även handlat mina älskade Mary Kay produkter så kommer säkert lite info om vad jag tyckte om dem framöver någon gång...

                

Saras och Naildesigns nageldesigner har varit otroligt fina och de bör ni verkligen kolla in!

2009-08-30
 18:23:26

Temaveckan dag 7 - Fågeln

Okej, äntligen (och det krävdes en resa till min bror i Vänersborg) har jag hittat makroinställningen på min kamera!

Nu kan vi äntligen se fram emot lite skarpare, och mer nära bilder på mina naglar.

Fågeln var nog det jag hade svårast med att komma på vad som skulle målas. Men tack vare min älskade Soffie så har ett motiv kommit fram. Och jag har även kommit fram till att ett av mina lack ska slängas. Eller så måste ett bättre underlack införskaffas.

Mitt otroligt snygga gröna lack China Glaze Paper Chasing gör att mina naglar blir missfärgade, tråkigt nog. Så antingen säljer jag det (någon kanske har ett underlack som gör att det inte färgar av sig) eller så slängs det direkt..

Här kommer i alla fall min design på fågelnNi får ursäkta den dåliga tvättningen och borttagningen av ludd, designen gjordes runt halv elva i mörkret hemma hos bror min...

Här har jag använt

China Glase Ridge Filler Base Coat
China Glaze Paper Chasing
Flexibrush svart
Flexibrush vit
Flexibrush orange
Flexibrush gul
China Glaze No Chip Top Coat

2009-08-29
 09:51:22

Temaveckan dag 6 - Delfin

Som jag tidigare sa så skulle denna dag ägnas åt Soffie, och det gjorde den. Ni får endast se hennes högra hand för hennes vänstra blev testhanden.. Och testade gjorde vi.

Jag har kommit fram till att jag är bättre på mönstermålning än figurmålning. Jag hade inte bild som mitt favoritämne och det syns när jag försöker. Men ni får hålla till godo. Jag har målat med mitt blåa krackpolish över det blåa på de naglar jag inte gjort någon delfin på bara för att få lite struktur och det blev ganska häftigt faktiskt...Jag ska faktiskt ta och vara så duktig nu att jag skriver upp på de olika inläggen vilka lack jag har använt så man vet om man skulle känna för att hitta ett av dem själv..

Till denna har jag använt

China Glaze Ridge Filler Base Coat
Stargazer 105
Stargazer 232
Krackpolish 3313-06 Blue
Krackpolish 3313-03 Sealer Coat
China Glaze No Chip Top Coat

Titta gärna in på Naildesign eller Sara och kolla in deras versioner
2009-08-28
 22:32:55

Temaveckan dag 5 - Orm

Nu var det dags för femte dagen och ormens bild....

Min färgskala blev lite annorlunda eftersom jag inte äger några bruna nyanser.. men rosa, lila och vitt var väl ganska likt va?Ni får ursäkta den usla bildkvaliten.. Bilden är tagen sent på kvällen efter en superjobbig arbetsdag så den är skakig men det var den bästa jag hade...

Och nej.. tumnageln är inte en spermie Soffie.. det är en orm.............

Här har jag använt

China Glaze Ridge Filler Base Coat
China Glaze Agent Lavender
Flexibrush rosa
Flexibrush vit
China Glaze No Chip Top Coat

2009-08-27
 19:44:08

Temaveckan dag 4 - Giraff

Okej, detta blev misslyckat redan från början men jag vill ju inte lämna en dag tom... Ena handen ser ut  som splittrat glas och den andra som en ko.. men men.... man lär av sina misstag...

Här har jag använt

China Glaze Ridge Filler Base Coat
China Glaze Agent Lavender
Flexibrush blå
China Glaze No Chip Top Coat
2009-08-26
 18:43:40

Temaveckan dag 3 - Sorgmantelsfjäril

Har just kommit på en sak efter ett besök på Naildesign..

GREAT MINDS THINK ALIKE!

Vi har inte pratat ihop oss men ändå så lika... Men det är väl iofs det mest uppenbara designen på naglarna men tanke på motivet.. *ler*

Skillnaden mellan våra designer är att jag har använt strassstenar och hon har målat stenar... Sen var jag dessvärre inte lika ambitiös som henne för jag målade bara två fingrar i det. Resten fick vara enfärgade..Här har jag använt

Stargazer 232 (silver)
Stargazer 129 (svart)
Mavala White
China Glaze No Chip Top Coat
Och några blåa strass-stenar
2009-08-25
 17:38:14

Temaveckan dag 2 - Zebra

Och nu till nästa dag av temaveckan! Idag är det zebra som gäller och det blev två versioner, detta endast pga att Anna tydligen inte vet hur en zebra ser ut i teckningen... *suck*

Lat som jag är så orkade jag inte logga in på datorn för att kolla bilden efter ALLA vet väl hur en zebra ser ut? Tydligen inte jag.,..Så efter min 9-årige bonusson påpekade att det där var tigerränder såklart så blev det att " gör om, gör rätt"

Detta blev resultatet....Här har jag använt

China Glaze Ridge Filler Base Coat
Stargazer 232 (silver)
Mavala White
Flexibrush svart
China Glaze No Chip Top Coat
2009-08-24
 17:38:15

Temavecka dag 1 - Leopard

Då var det dags att starta Temaveckan med Naildesign och Sara

Först ut är Leoparden

Eftersom jag inte kände för att göra "vanliga" leopardnaglar endast så blev det en twist på ringfingret... Ett försök på att göra en leopardtass som rivit upp nageln.. Inte kanske mitt bästa arbete men det såg snyggare ut i tanken än det gjorde väl på nageln. Men men.. gjort är gjort och jag hade inte tid att göra på något nytt..

Så här har ni "mästerverket"Klickar ni på bilden kommer den upp i fullstorlek

Här har jag använt

China Glaze Ridge Filler Base Coat
Stargazer 232 (silver)
China Glaze Golden Opportunity
Flexibrush svart
Flexibrush vit
Flexibrush gul
China Glaze No Chip Top Coat
2009-08-23
 15:39:41

Katten och hundens dagbok...

Hittade detta på Saras gamla blogg.. JÄVLIGT ROLIG! =)HUNDENS DAGBOK


07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!

08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!

09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!

12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!

14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!

15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!

16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!

17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!

18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!

20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!

22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!
KATTENS DAGBOK


783:e dagen i fångenskap...

Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.


Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.


I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.

Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.


På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.


De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.


Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.

Men jag kan vänta.


Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket...

2009-08-21
 21:35:49

Temaveckan...

Nästa vecka är det dags att visa upp bilder var dag enligt temaveckan som Naildesign och Sara har startat...

Får väl erkänna att jag redan har startat med nageldesignerna eftersom jag har sjukt stressigt jobb så kommer jag nog inte hinna med allt under nästa vecka... Så måndagen och tisdagens design är färdiga och fotograferade... Nu väntar vi bara på de rätta dagarna att lägga upp dem...

Delfinens dag kommer min älskade Soffie att få tillärad sig. Hon älskar delfiner och därför kommer den designen att finnas på hennes naglar.. =)


Nej nu väntar teven och dess VM-program på mig och min fulla uppmärksamhet...

2009-08-18
 09:56:25

Mary Kay

När min totala utrensning i kräm och makeup-påsarna blivit klar ska jag se till att inhandla få men bra saker som faktskt kommer att användas. Högst upp på listan kommer en ordentlig rengöring att stå.

Jag har haft Mary Kay's produkter förut och varit otroligt nöjd med dem fastän de brukar kosta en hel del.

Detta är vad jag skulle vilja inhandla denna gång.

"Timewise 3-in-1 Cleanser""Timewise Day & Night Solution set""Oil-free Eye Makeup Remover"


"Timewise Firming Eye Cream""Indulge Soothing Eye Gel"Är det någon annan som har använt dessa olika produkter som har något att säga om dem?

De kommer väl slå bak mig över tusenlappen sammanlagt tror jag men de är otroligt dryga och fungerar perfekt för mig....
2009-08-18
 07:57:23

En kollektion jag vill ha!

Om jag inte var på ett nagellacksinköpsförbud så vore detta min nästa kollektion att införskaffa...

China Glaze Romantique( från vänster: Joy, Adore, Harmony, Devotion, Cherish, Awaken)


Jag är kär i Adore, Harmony och Devotion men de andra är helt underbara de också!

denna blogg hittade jag swatches på denna kollektionen vilket bara gjorde att jag ville ha den ännu mer!
2009-08-18
 07:35:23

Lite uppdatering och förhoppningsvis lite mer inlägg

Det har varit otroligt trögt att få igång något glid i bloggen och att få ordning på lite inlägg. Det har bara inte blivit av. Men nu ska det bättra sig. Ska försöka hänga med i en temavecka hos Naildesign och se om jag kan lyckas få igång bloggen igen..

Temat ska bli djur och det ska väl kunna gå att lösa eller hur?

Har också bestämt mig för att göra en makeup och krämresning i mina påsar där hemma. Har en massa gammalt skräp som aldrig används och jag har inte det jag skulle behöva som t.ex en bra scrub eftersom jag inte får köpa mer "gojs" som karln kallar det eftersom jag har så mycket. Och det förstår jag men det han inte förstår är att det "gojs" jag har är gammalt och kan inte användas. Så därför påbörjas nnu en storrensning.  Önska mig lycka till

En scrub jag är himlans sugen på är Bodyshops "Papaya Body Scrub" Jag har bodybuttret och ÄLSKAR det! Men den lilla godingen är dyr... 215 kr för en burk på 200 ml

Men en tjej kan ju alltid drömma...
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!