2011-03-04
 12:29:25

Nubar del 1

Då var det dags att börja visa min samling av lack, först ut i samlingen är Nubar. Ett märke jag köper via NailMail de månader det säljes via det. Formulan på Nubar-lacken är helt underbar och penseln är perfekt för mina naglar.

Jag kommer visa lacken tre och tre just av den enkla anledningen att kameran fick med tre swatchade lack på en bild.. =)


Nr 1               Nr 2               Nr 3Nr 1 Conserve, Nr 2 Sapphire, Nr 3 Amethyst


Conserve är ett grönt skimmerlack med blåa undertoner. Det är en alldeles underbar färg och väldigt trevligt att lacka med. Swatchen är gjord med 2 lager lack och inget överlack. För att få fram den sista stunsen i lacket bör man däremot använda överlack. Conserve tillhör Going Green-kollektionen som kom ut sommaren 2009.

Sapphire är ett blått skimmerlack med större skimmerpartiklar, vilket gör lacket lite mer knottrigt. Likaså här är swatchen gjord med 2 lager lack och inget överlack och här syns det ganska tydligt att det behöver ett lager överlack för att få bort knottrigheten. Sapphire tillhör Royal Gems-kollektionen som kom ut hösten 2009

Amethyst är ett kallt lila skimmerlack med blåa undertoner. Detta lack är välanvänt här hemma speciellt pga den underbara färgen. Även här är swatchen gjord med 2 lager lack och inget lager överlack. Amethyst hör även detta till Royal Gems-kollektionen som kom ut hösten 2009
Vill du köpa Nubar när som helst finns de på NailShop och kostar 99 krKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!