2010-08-30
 13:17:41

Lilla gumman!

Jajamensan, en liten flicka väntar vi!!!

Var på specialistmödravården idag för att se hur länge vi fortsätter med tabletterna för bebis. Samtidigt då gjorde vår underbare läkaren ett UL för att kolla hjärtat och moderkakan och då var självklart jag fräck nog att fråga om han kunde se vad vi skulle få då bebis inte samarbetade med oss på RUL. Och attans snabbt frös han bilden och sade: Där!

Jaha, sa jag och mindes för mitt liv inte vad det var jag skulle kolla efter för att se om det var en tjej eller kille. Han pekar ut tre små streck och informerar oss glatt att vi väntar en liten flicka. Mamma och pappa blev självklart överlyckliga och det kändes som om vi svävade på små moln ut. Eller ja, jag gjorde det iaf.. Vet inte om Daniel är den som svävar på små gulliga moln direkt men ändå.. =)

Inte ens när läkaren sade att vi får fortsätta med tabletterna, åtminstone till v 28 eller ev v 34, kändes det som någonting jobbigt.. Jag var bara så lycklig över att det är en liten tös!

Så att vår tösabit nu kommer att misstas för en pojk råder det inga tvivel om. Vi har handlat en hel del blå kläder av den anledningen att vi avskyr rosa och det finns en gräns för hur mycket beige en människa står ut med. Så vi får väl se till att låta flickan bära en namnskylt runt halsen eller en rosett runt huvudet.

Men vem bryr sig? We are going to have a girl!!


Soffie

äsch, vem bryr sig, de kommer va den sötaste blåa tjejen nånsin (och svarta med kan ja bara tänka mig) pussar ska hon få i vilket fall!PUBLICERAT: 2010-09-01, 21:52:14 | URL: http://soffiesliv.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!