2010-10-18
 13:36:56

Utmaning påbörjad!

Idag började jag...

"1001 böcker du måste läsa innan du dör" av Göran Hägg är en bok där han har samlat de böcker han tycker man borde ha läst innan man dör. Och bokmal som jag är så vill jag ju under min livstid läsa så mycket jag kan och i så många genrer som jag bara kan.
Har lånet hem den boken sedan tidigare från bibblan för att kunna skriva av listan i väntan på att kosing trillar in så jag kan köpa boken och idag lånade jag den första boken jag har valt att läsa ur den.
Första boken ut blir En julsaga av Charles Dickens. Och den verkar helt underbar. Lånade hem den från bibblan imorse och jag är redan halvvägs... Det är ett tecken på en bra bok. När jag väl började läsa den var den oerhört svår att släppa.
Så nu får vi se när jag blir klar med den så jag kan ta itu med nästa. Skulle tro att nästa bok blir en av Jane Austen som jag redan har hemma men inte har läst. Men vem vet, det kan hinna ändras tills det är dags..
Mina recensioner av borstarna jag fick hem kommer att skrivas men de är försenade. Har just påbörjat en nageldesignsvecka inför Halloween så de inläggen prioriteras att skrivas. Mer om den veckan finns att läsa hos Sara..KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!