2008-09-23
 21:50:17

Så blev man degraderad...

Miste just min bonuskänsla och blev styvare än någonsin... Nertrampad under skosulan.

Jag förstår att det är han som bestämmer. Jag fattar inte varför det blev såhär och det kommer jag nog aldrig att få veta eller förstå. Jag får bara gå med på det.

Men då lägger jag ned det hela. Det är upp till dem nu. Han har visat klart och tydligt att han inte vill ha mig involverad och då vill jag inte vara det heller. Jag vet att jag säkert överdriver så det behöver du inte kommentera daniel men det gorde ONT! Ont som fan. Han vill inte ha mig med i den delen av sitt liv och det vet jag. Trodde jag var accepterad men tydligen inte.

Jag är säkert löjlig och tramsig, men det skiter jag i. Jag fattar när jag inte är välkommen. Det är ni som skapat det hela och då får ni ta reda på det också. Det är inte mitt jobb. Jag försökte men som vanligt duger jag inte, så jag lämnar det till er. Ni kommer alltid ha honom tillsammans och jag får stå ut med att jag inte är välkommen och därför lämnat jag det. Jag vill inte göra någon halvhjärtad insats utan jag gör allt eller inget. Och i detta fall inget.

Medkänsla får jag ingen och vill inte ha det heller. Det gör ont och jag är ledsen men att ignorera verkar fungera så jag ska prova det jag med. Nu lägger jag ned detta och överlåter det till er.

Jag fattar att jag inte är välkommen som sagt och hur ont det än gör så ska jag nu skita fullständigt i det. Det är erat band så ni får ta han dom det. Jag vill inte veta mer än nödvändigt. Han har placerat mig utanför och är det det han vill är det det ni ska få. God natt.
2008-09-01
 21:54:22

Seg, segare, segast!!

Så måste man väl ändå böja ordet seg? eller?  shit de samma.. det var ju inte det som var det viktiga..

Har nu börjat mitt nya jobb på SBD i Björkborn.. Äntligen.. Jag går upp runt 4000 kr i månaden och går ner till dagtid.. Känns inte helt fel om jag får säga mitt.. Och det får jag..

Och vi har även börjat ha Anton varannan vecka.. Och där kom dagens rubrik in i det hela.. Idag har varit världen mest stressade dag.. säkert enkelt för er mammor som är vana men nu är jag ju nybörjare på detta och det tar sin tid att komma in i svängen...

Dagen börjar med en fotografering för passerkort klockan 8.00.. Jippie efter en helg med förkylning, feber och luftrörskatarr... eller var det en infektektion? shit samma, Antibiotika går jag på iaf...  Och inte fan funka passerkortet där det skulle iaf..

Sedan vidare upp tilll nya arbetsstället och en introduktion.. sedan runt och virra med galenpannan Lea eftersom de vi skulle ha tag i inte fanns där och inte den och inte den och inte den.... Upp till jobbet istället och lära sig löda lite smått.. ska gå kurs på de nästa vecka men kan vara bra att veta vilken ände man ska hålla i.. den andra är fint varm bara så ni vet...

Mitt i allt kommer lea på att jag måste på synundersökning.. och det innan måndag.. ringa ringa ringa... inget svar.. Provar imorgon.. jävlar... laser undersökning.. vi får boka den senare...  Lugnt en liten stund innan mötet halv tre... halv två ringer telefonen och på andra sidan satt lea med panik... fanfanfan... mötet var visst halv två....

Inte blir det lugnare för att man kommer hem... Hämtar anton direkt efter jobbet.. Hem och trycka i oss båda en varsin banan innan han har fotbollsträning.. Sedan snabbt iväg förbi far hans på jobbet så han får en chans att träffa honom innan imorgon bitti.. Jaha och sedan fotbollsträning i 1,5 timmar..

Sedan snabbt hem för att hinna doppa anton i badkaret och få i honom mat innan sängdags... okej.. han blev nog några minuter sen i säng men förhoppningsvis var han lika trött som jag är nu och somnade snabbt....


Nej alldels för mycket och lång munsörja.. dags attt ta en rök och lugna ned sig innan även jag ska dyka ner i sängen eftersom jag ska gå dagtid och måste komma i säng i tid...

Kisses to y'all
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!