2009-06-28
 10:38:46

Vad har jag gjort?

Jag har några naglar jag har målat som jag ännu inte visat er..Dessas gjorde jag på mig själv en dag när inspirationen inte direkt flödade. Men de funkade rätt okej. Stenarna satt faktiskt kvar riktigt länge. Det trodde jag inte att de skulle göra.Detta är en design jag gjorde på min mamma. Har gjort den på mig själv tidigare och när mor ville ha något enkelt fick det bli denna. Det är faktiskt min bror som har kommit på designen. Enkel och stilren och jag gillar den.

Vill ni ha mer inspiration kan jag alltid rekommendera Denna urduktiga tjej.


Skulle ni ha något som ni vill att jag ska måla eller någon design ni vill att jag testar så kan ni ju lämna en kommentarLäs även andra bloggares åsikter om , ,
2009-06-21
 16:28:51

Playboynaglar

Insåg när jag tömde kameran att jag hade missat en design jag hade gjort på Soffie. Kameran är inte speciellt bra på att ta närbilder och speciellt inte utan blixt så ni får hålla tillgodo med en suddig bild...

2009-06-16
 09:55:13

En ny dag gryr

Sitter på jobbet och surfar lite mellan jobben.. Väntar på att nytt jobb ska komma in och så länge måste man ju fördriva tiden...

Görs bäst med My brute , FL och Torn vilket gör dagen lite roligare.

Är ute i stugan denna vecka och tar det lugnt.. Lite ovan att behöva gå upp tidigare än vanligt för att åka till jobbet men man lär sig väl det med.. Bara 4 dagar denna vecka så det känns helt okej.

Ska måla det sista på krukorna hos Soffie på torsdag så sedan kan jag fotografera dem så ni får se hur de ser ut. Är ju de jag sysslar med i största delen än så länge på vår sy-junta.

Även naglarna ska jag försöka hinna med lite under veckan. Har gjort en del roliga designer men kameran har varit som bortblåst vilket har inneburit att jag inte har kunnat fotograferat dem. Men nu finns kameran i min ägo och fotograferas ska det. =)
2009-06-15
 13:00:14

En till blogg

Vet att jag inte är så otroligt aktiv på denna bloggen. Har haft alldeles för mycket i hjärnan med allt vad bäbisar heter och detta kommer nu att lättas på i en annan blogg.
Denna blogg går till fritidsgöra och känsloutbrott.

Denna blogg Baka bulle kommer endast att handla om våra försök att skaffa barn... I alla fall mina tankar om det hela..
2009-06-12
 22:18:17

Youtube rules

När man hittar något sådant här är man glad att youtube finns.... =)


2009-06-12
 22:12:55

hihi

2009-06-12
 21:45:48

IDIOT!

Fattar inte hur man kan bete sig som du!

Jag bedriver inte någon jävla lagringsverksamhet. Kan du inte ens vara nog schysst att du hör av dig och visar att du lever vill jag inte ha med dig och göra! Han kanske vill det men inte jag. Du är som luft för mig! Man beter sig inte som du har gjort. Har du tid att höra av dig till brorsan så har du tid att höra av dig till oss..

Ni får göra precis vad ni vill. Men kom ihåg. Jag kommer aldrig dit för er skull utan bara för hans!

--------------------------------------------

Annars lever väl livet bra.. Sitter hemma och pimplar vin och hoppas på ett trevligt rus..

Är på argt humör och det är gött.. Att för en gångs skull vara riktigt arg och inte bry sig om konsekvenserna! Jag får tycka precis vad jag vill och ingen kan säga att jag har fel för det är mina känslor, bara mina. Jag vet att personen i fråga aldrig kommer att läsa detta men det skiter jag faktiskt blanka fan i, jag har äntligen fått uttrycka vad jag känner utan att bli nedpetad och tillrättavisad.

Jag är så trött på att alltid behöva tycka som man ska göra.. Jag vill visa precis vad jag tycker och tänker och jag vill inte att någon ska berätta för mig att jag har fel eller rätt. Detta är vad jag tycker och det är så det är.

Du är ett fegt jävla okänsligt svin.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!