2011-07-18
 13:12:00

Måndagscravings v 29

Klart vi måste påbörja lite cravings. Som beautynörd är det en självklart att man suktar efter vissa saker. Dessa saker har jag suktat efter sedan jag första gången hittade dem men därför är det väl passande att de får vara de första sakerna ut i min Cravingsserie
Sigma Professionell Kit är ett kit med penslar från Sigma som jag länge suktat efter. Jag har hört mixade recensioner om kitet men det har jag även gjort om deras Complete Kit och det har jag och älskart! Vore roligt med lite andra penslar att testa. Den har jag ju en travelsize av en av borstarna och den älskar jag så det vore roligt att få den i fullsize också. Kitet kostar idag $139 på Sigmas hemsida.
Yves Saint Laurent Touche Eclat är någonting jag suktat efter länge. Och det grämer mig att jag inte passade på när Kicks hade erbjudande på den. Vill testa den under ögonen där jag behöver lite uppljusande effekt, men inte vill att det ska se kakigt upp. Touche Eclat kan du köpa på Kicks.se för 405 kr.
NYX Jumbo Eye Pencils har jag trånat efter länge men av någon anledning inte tagit mig för att köpa. En svart och vit bas att lägga skuggor på vore superbra i allas makeupkit och det är någonting som saknas i mitt. Får se om jag faller för frestelsen någon dag och inhandlar dem. Finns på Cherryculture för $4,50
2011-07-17
 11:45:00

Lycka är!

Jag fick tag på den tillslut! Iofs en ny version men det enda jag kan se som skiljer den åt från den gamla är att denna har en pensel med istället för en dubbel kajalpenna.

Ni som inte riktigt fattar vad jag pratar om så dök detta upp i postlådan i måndags.Om ni följer mig på twitter (uppe i högra hörnet på bloggen finns en länk) så vet ni att jag var sjuk förrförra helgen och därför tog mig tid till lite tröstshopping på BeautyBay eftersom en sak dök upp där som jag velat ha sedan... hmm.. jättelänge? 

Och detta var vad som dök upp i lådan drygt en vecka senare...En Naked-palette från Urban Decay och deras älskade UDPP nu i KLÄMTUB! Som vi beautynördar väntat på detta. Jag vet att jag inte är en av de första som klickat hem den men jag är lika glad ändå. Jag håller på och ljummar på det sista i min senaste flaska, men som alla vet är det man tror är det sista i flaskan inte ens i närheten av det sista. Så snart är det dags att leka kirurg och skära upp flaskan och smeta ut det riktiga sista. Men nu har jag i alla fall en backup. Och en reseförpackning också eftersom det följer med en miniUDPP med Naked-paletten.

Paletten betalade jag £32 för och UDPP kostade £14,50, vilket med dagens pengar är ungefär 350 kr och 160 kr. Väl värt pengarna!

Självklart har jag lekt med paletten och fått fram några looker men eftersom jag ännu inte fått till inställningarna på kameran så blev bilderna SKIT och jag får ta nya när jag fått till det. Men närmare info och bilder och swatcher på paletten dyker upp framöver.
2011-07-16
 11:32:00

Bloggtips nr 1

Har blivit inspirerad av alla bloggar jag läst på sistone. Det delas ut länkkärlek överallt och klart måste man hänga med. Ska försöka och se om jag inte kan få upp ett bloggtips varje lördag.

Först ut blir självklart SOFFIE! Min bästaste bästaste vän i hela världen. Hon är den person jag inte skulle kunna klara mig utan förutom min familj och en sådan person måste självklart visas upp för hela världen!På Soffiesliv kan du läsa om Sofies liv med hennes familj, hennes stora intresse för trädgårdsarbete och även hennes andra projekt med handarbeten och scrapbooking. Min afavorit inlägg innehåller självklart information om hennes lilla dotter ( Okej jag kanske är partisk eftersom det är min guddotter) men även hennes allmänna tankeinlägg. Hur den människan kan komma på vissa saker och sedan sväva ut och hamna i någonting helt annat är för mig helt outgrundligt men jag älskart! 

Så in och läs med er! Det är en supergo blogg! Bara och klicka på bilden så tar den er dit ni vill! =)
2011-07-15
 14:42:00

Ella Bildspam

2011-07-14
 01:06:48

MAC Pigment Teal

Jag trodde aldrig att jag skulle köpa ett pigment i fullsize. Jag menar, vem kommer någonsin att kunna använda upp en hel pigmentburk. Bättre att köpa prover. Men nej då, inte fanns förståndet där när jag gick in på Kicks.se och skulle lägga en order. Klicketiklickklick så låg en hel pigmentburk i varukorgen i färgen Teal. 

När beställningen sedan kom hem låg den där i paketet, alldels perfekt. Mitt underbara pigment Teal. Jag blev totalt förälskad. Det var kärlek vid första ögonkastet och kan man tänka sig något annat?Jag menar är inte färgen helt underbar? Mumma! 

Att jag sedan hittade Surf USA skuggan som passar alldeles utmärkt ihop med Teal gör ju inte saken sämre. Bara titta här..Surf USA - Teal Pigment
2011-07-11
 13:59:00

Ella, den stora tjejen!

Ella hon växer och sedan växer hon, och jag tror även hon växer ibland. Hon börjar blir så stor och mindre och mindre bebis är det kvar i henne och mer och mer barn blir det av henne. Just nu sitter hon och äter gröt med pappa och ler med hela ansiktet. Älskade unge.

Jag hittade två bilder som visar så fint på skillnaden då och nu..

2011-07-10
 11:16:00

Biotherm Aquasource Skin Perfection

Har nu på senaste tiden insett att fastän jag trodde min hud var fet, då näsan alltid var blank, så var det fel. Jag har alltid köpt fuktighetskrämer för fet hud då jag har trott att det skulle hjälpa, men icke. Det är en mer fukthaltig fuktighetskräm jag har behövt eftersom min hud nog mer drar åt det normala hållet och när jag gett den för lite fukt har den bara producerat mer olja för att göra huden smidig och mindre torr.

Senaste gången jag var på Kicks var det just fuktighetskrämer av alla de sorter som stod på shoppinglistan och till ansiktet blev det just denna.

 

Så här skriver de om Aquasource på Biotherms hemsida:

”Biotherm creates its 1st 24hr moisturizer – perfecting care, enriched with Aqualiss complex. It concentrates the equivalent of 5,000 litres of thermal spring water and micro-spheres filled with perfecting ingredients to re-plump the skin’s hydration mattress and smooth skin.”

Jag kan inte riktigt uttala mig om hur bra den ger mig perfekt hud eftersom jag inte har provat den så länge men den är underbar som återfuktare. Den ger min hud massor med fukt men samtidigt går den snabbt in och lämnar ingen oljig hinna.

Nackdelen med denna produkt är att den har en KRAFTIG parfymering. Med det vill jag inte säga att den luktar illa men den luktar mycket starkt. Mest just vid appliceringen, doften stannar inte kvar så länge. Jag brukar inte gilla kraftigt parfymerade produkter i ansiktet och nej, det gör jag inte heller denna gång. Den ger mig jättebra med fukt men jag skulle inte köpa den igen just eftersom den luktar så starkt.


Inköpsställe: Kicks

Pris: 450 kr

2011-07-09
 13:56:00

Sigma F80

Okej jag har funnit den! Den penseln som gör mitt foundationjobb till ett nöje. Nu känner jag mig riktigt nöjd över att jag fick chansen att lotta ut en sådan till ytterligare en lycklig människa.

Jag använder den till flytande foundation för tillfället. Jag älskar den! Ska prova den till mineralfoundation också men just nu är min hy alldeles för fet för att mineralfoundation ska se bra ut men det kommer, det kommer.
Så här skriver de på Sigmas hemsida om borsten:

"This exclusive flat top synthetic kabuki was designed to deliver a flawless makeup application. The Sigma Makeup F80 is a buffer brush that can be used to blend powder or liquid products. The short and dense bristles make it easy to buff your liquid foundation. The long handle adds comfort to your makeup application. The synthetic fibers are ideal to be used with liquid products and can be easily cleaned. Made of Synthetic Sigmax HD filament."


Har sett, hört och läst en hel del om denna borste och jag var därför väldigt intresserad av att testa den. Skulle köpa den själv men eftersom jag nu fick en hem för att testa behöver jag inte göra det, de pengarna kan jag nu lägga på att köpa Sigmas Premium kit istället.. =)


Inköpsställe: Sigmas hemsida

Pris: $16 ( i dagsläget ca 106 kr )
2011-07-08
 13:15:00

MAC Blushcreme Ladyblush

Jag har hittat en ny sommarfavorit. MACs Blushcreme Ladyblush är ett helt underbart krämrouge som jag tycker är underbart under sommarhalvåret.

Den varma delen av året är jag inte förtjust i att använda speciellt mycket smink. Och då är krämrouge perfekt. Det sitter fast på huden som berget men ser inte sminkat ut. Färgen på detta rouge ser totalt naturligt ut på mig. Det är MCBB (My cheeks but better) =)

Ni får ursäkta bilderna. Jag har använt det MYCKET och kom alldeles för sent på att man kanske borde fota och swatcha det så ni får ursäkta det skabbiga formatet på dosan och innehållet.

Det är ganska kraftigt swatchat, det är inte så kraftfullt på kinderna men jag ville att ni skulle se färgen ordentligt.

Inköpsställe: Jag fick mitt i ett byte, men det finns att köpa på kicks.se

Pris: 220 kr

2011-07-07
 22:20:43

EOTD nr 1

Okej nu kör vi igen så får vi se hur ofta jag hinner uppdatera. Målningen är inte klar men har tröttnat på att ha penseln fastklistrad i handen så vi tar lite välförtjänta pausar ibland.

Så nu slår Anna på stort och lägger upp sin första EOTD (Eye Of The Day) Inte dagsfärsk men ändå.. I måndags fick jag tid att leka med mina nya MAC skuggor och så här blev resultatetDetta använde jag

Ögonen:
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion - Original
MAC e/s - Surf USA
MAC e/s - Shroom
MAC Pigment - Teal
Brite Bird - Micromiss
Clinique High Impact Mascara

Ögonbrynen:
MAC e/s - Cork
H&M Bryngel


Ni får ignorera det faktum att min ögonfransar knappt syns.. Så går det när man har bråttom och tar bilder och sedan springer ut genom dörren. Jag hade ju missat att böja dem. Så min HG-mascara fick inte en chans att visa sig på sin bästa sida. Mina fransar är sådana att de MÅSTE böjas. Finns ingen mascara änsålänge som lyckats med tricket att få dem att stå upp utan att de är böjda sedan innan. Men men, man lär så länge man lever

Säg gärna vad ni tycker och om ni vill se fler. Bilderna kommer att bli bättre bara jag lär mig hur man tar bra sminkbilder... =)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!