2010-06-30
 13:25:26

Världens bästa dag blandat med dåligt samvete

Nog fan fick jag lite dåligt samvete. Vad jag ställer till för dem. Fast det är nog ett kärt besvär om jag känner henne rätt.

Igår firade vi hemma. Vi gick in i v 13 vilket innebär att de värsta veckorna för MF är förbipasserade. Lyckan var överallt och nu börjar vi tro mer och mer på att denna bebis är vår bebis.

Var hemma hos Soffie och kramade guddotter igår vilket var perfekt dagen till ära. Hon är en riktig liten charmör den där Nicole. Jag menar, finns det något mer avväpnande än ett bebisleende? Sedan fylldes dagen med vuxenprat om både det ena och det andra. Till helgen väntar rep med trubadurerna inför hösten. Ska bli en tur till stugan för bad och då passar de på att sätta sig ned och repa lite också..

Medan de sätter sig för att repa får väl en annan ta fram skohorn och vaselin och se om jag kan klämma ned mig i min gamla baddräkt. Bikinina sitter inte riktigt där de ska så det blir att försöka komma i baddräkten istället.

Wish me luck!
2010-06-24
 13:52:10

200 dagar kvar

Jippie... "bara" 200 dagar kvar... nedräkningen börjar.. =)

Nej, men skämt åsido innebär ju detta att vi är inne på vecka 12 och det är inte långt kvar tills perioden med störst risk för missfall har gått förbi och vi kan känna oss ännu lite säkrare på att vår bebis ska stanna kvar.

Denna helg ska bestå av lugn och ro i stugan vilket är precis vad vi behöver i denna stund. Ingen stress och inte plikt utan bara mysa och njuta av lugnet. Ska bli så skönt.

Nu ska jag njuta av lite lugn och ro efter jobbet innan jag ska packa inför helgen.
2010-06-23
 16:37:05

Vi börjar om..

Livet börjar om och någonting helt annat än det som tidigare upptagit min blogg kommer att ta över vårat liv här hemma.

Familjen Vesa ska utökas!

Jajamensan! Vår familj på tre ska bli fyra den 10 januari 2011 och vi är överlyckliga. Vi har för första gången efter tre missfall fått se ett liv i min mage. Bebis hoppade omkring och sprattlade med alla små lemmar den har. Ett fint pickande hjärta visades på skärmen och vi vågar för första gången under våra fyra graviditeter vara riktigt glada!

Så nu kommer nog denna blogg att överösas med gravidinlägg men det får ni stå ut med. Det är ju vad vårat liv kommer att bestå av framöver och därför får även bloggen bestå av mest det.

Ska se om jag kan få lite fart på denna igen. Detta är nog mitt sista försök på denna blogg.. Kommer jag inte igång denna gången så skulle jag inte tro att jag lyckas igen. Så vi gör ett sista försök och hoppas på det bästa...
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!