2008-10-26
 21:44:53

En resa jag rekommenderar men ändå inte...

Åkte till Göteborg i helgen för att leta tyger och modeller till min brudklänning! Den delen av resan kan jag verkligen rekommendera för det fanns otroligt mycket man ville ha och jag kan nu se hur fin min klänning kommer att bli.

Delen av resan jag inte rekommenderar var färden dit och tillbaka. Jag bilade själv efter vissa omständigheter och jag vet inte hur många gånger jag höll på att nicka till vid ratten. jag tycker det är superkul att köra bil men inte själv så tidigt på morgonen. På vägen ner stannade jag faktiskt till på en hållplats och tog en turbonap...

Men nu är som sagt tyget klart så nu ska jag bara vänta på julen och dess lilla ledighet då Ulrika kommer upp så vi kan sträcksy klänningen! Anna längtar..
2008-10-20
 20:17:10

Lyckligare än lyckligast

Nu var det ju ett tag sen jag skrev och framåt har mitt liv gått i en susning..

Den 16 januari 2009 kommer jag och Daniel bli herr och fru Vesa! *skriker av lycka*

Något jag alltid längtat efter sedan vi träffats och nu känns det som om det var dags. Det känns bara såååååå rätt och jag älskar honom över allt här på jorden... Han och plupp!

Just nu är jag lite virrig av alla förberedelser... lokal, mat, blommor, kläder, tårta, ringar och alla andra tusen grejer.

Tyvärr får vi be så mycket om ursäkt till alla vänner då vi ej har med vänner på vigseln mer än bestman och tärnan, men vi kommer att se till o ha ett party senare för alla våra underbara vänner som ställer upp i både vått och torrt.

Nu var nog den lilla energin jag hade kvar *elak plupp* borta och det är dags att krypa ner i sängen och spela lite duell med älsklingen innan jag somnar... jag vet.. klockan är alldeles för lite men skyll inte på mig!

Puss på er alla
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!