2009-04-26
 21:53:59

En ny tant skapad

Nu har äntligen Soffie tagit det officiella steget in i tantlivet! 25 år och snart pensionär!

Vi var där i lördags och festade! världens trevligaste kväll med en massa olika människor.. kvällen för mig slutade på Wickan med DLK's spelning i Karlskoga och det var riktigt trevligt! Fick iofs ringa efter maken min för hämtning redan vid ett för då var anna såpass full att hon hade svårt att stå på benen och det var dags att åka hem...

Somnade som vanligt i bilen på väg hem och när jag väl gick och lade mig så fick tydligen daniel väcka mig för att jag låg och drömde mardröm och sparkade hejvilt omkring mig

Nu ska nog jag ta och gå och lägga mig och sova lite.. ska fixa lite kort imorgon på mina älskade nagellack jag fick hem i veckan... ett antal krackeleringslack och en massa designlack att måla designer med (smal pensel) och ett set med dottingtools... *anna lycklig*

Nu väntar jag bara på paketet med china glaze lacken och mina över och underlack så jag kan börja designa ordentligt
2009-04-17
 21:47:07

Äntligen fredag!

Fredag innebär två dagars ledighet för det mesta.. Nu också självklart men morgondagen ska bestå av att köra lass med skräp till tippen, hämta soffa, hämta hundgård och allmänt slita ut sig. Så jag hoppades på en lugn hemmadag på söndagen men icke.. då ska vi på kalas istället..

Men men vila kan man göra när man blir gammal, får hoppas att den eventuella övertiden nästa helg uteblir så man kan vila upp sig.. *ler*Kom på nu at tjag lovat någon att lägg aupp bild på min utspökning på möhippan... så här kommer en... behöver jag berätta hur mycket jag AVSKYR rosa????? Minns dessvärre inte vem som ville se men här finns den för alla.. =)
2009-04-16
 16:01:50

Vilken CHOCK!!

Jag har inte uppdaterat på nästan två veckor... Fattar inte hur det kunnat hända... *IRONI*

Jag är nog världens sämsta bloggare och kommer nog alltid vara det. Försöker ta tag i det då och då men sedan slinker det bort och det glömms. Det är inte så att jag inte har tid för jag sitter framför datorn varje dag..

Jag är nog bara lat

Har beställt nagellack för ett tag sedan från USA.. Väntar otåligt på att de ska komma. Beställde från två ställen. Så när de kommer vill jag komma igång på riktigt med mina nageldesigner jag ivrigt vill göra. Det blir jag själv och Soffie än så länge i alla fall som får njuta av mina mer och mindre lyckade designer..

Om någon annan skulle vilja testa så kan ni ju höra av er så kanske jag kan se om jag kan fixa något åt er också. Antingen lösnaglar som jag målar på eller om ni orkar ta er hit så på era riktiga.. Men ni kanske borde vänta tills jag fått hem grejerna och gjort några designer så ni vet hur det blir.

Självklart kommer bilder upp på bloggen när jag har fått grejerna
2009-04-05
 12:23:10

En utmaning från Soffie

Jag utmanar er att göra följande

Googla och ta den första bilden;


1. Ditt förnamn
2. Ditt mellan namn
3. Ditt efternamn
4. Namnet på din gata
5. Det senaste du åt
6. Namnet på Han/Hon du gillar
7. Färgen på tröjan du har på dig just nu
8. Din ålder

Här kommer mitt lilla "bildspel"

anna


linnea gunilla


vesa


branta stigen 6


minibaguette


danielvesa


marinblå


24
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!