2009-10-29
 19:56:13

Temavecka dag 4

Och dags för pumpan... detta är min version...Ni får ursäkta detta inlägg.. Jag är så trött att jag håller på att trilla omkull så detta blir dessvärre bara ett bildinlägg med mycke lite text...
2009-10-28
 17:48:50

Temavecka dag 3

And I'm back!

Idag flödade inspirationen lite mer.. däremot upptäckte jag nu att jag och Sara lyckats tänka ganska likadant men shit happens.. =)

Dagens inspirationsbild var en spindel och ett spindelnät... dessvärre vill inte Blogg.se fungera med mig och jag kan inte ladda upp den... *suck, pust och stön*

Men om ni går in på Saras sida så finns bilden där..

Här kommer min version
Till denna NOTD har jag använt

China Glaze Ridge Filler Base Coat
Zoya - Isla
Flexibrush - vit, ljusrosa och svart
China Glaze No Chip Top CoatLäs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
2009-10-27
 21:44:02

Temavecka dag 2

Okej... Nu är det temadag nummer två och jag hade absolut noll i inspiration.... Kyrkogård var dagens bild och det sade mig ingenting... Tror det är för att jag är alldeles för trött och alldeles för mycket att göra här hemma egentligen.. =)

Detta var dagens inspirationsbildOch detta blev mitt slutresultat....
Om ni vill se någon som gjorde en supermanikyr för denna dag så ska ni kolla in Sara, hon gjorde en ursnygg tolkning!


Till denna använde jag

China Glaze Ridge Filler Base Coat
MAC - $$$$$ Yes
och några oranga stenar

Hoppas på en bättre dag imorgon med en MASSA inspiration


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
2009-10-26
 22:26:47

Temavecka dag 1

Nu ska temavecka nummer 2 startas tillsammans med Sara. Halloween står för temat denna gång. Lite seg i starten blev jag eftersom min kamera fortfarande står med borttappad laddare vilket innebar att jag fick slänga mig iväg i eftermiddags och ragga kamera. Lånade min Bonusfars kamera och fixade naglarna, tog kort i all hast (vilket ni snart kommer att se) och inser sedan att minneskortet inte passar i min kortläsare............

Jag har ju "bara" en kortläsare som ska fungera för sisådär en 19 olika kortformat.. Men självklart inte det som finns i hans kamera.. Jaha... shit happens och det var bara att sätta sig i bilen och åka in till dem igen för att även låna kamerasladden. Och sedan fick jag inte korten i datorn, men då hade jag ju installerat Photoshop och var ju tvungen att testa liiiite.. Vilket innebär att jag nu sitter där jag sitter.

Jag borde ha lagt mig för en timme sedan, kortet blev inte bra, naglarna sisådär men de duger och jag är inte ens klar med inlägget... Fan, fan , fan... men har man gett sig in i leken får man leken tåla..

Nu ska jag inte tråka ut er med migg eviga sölande längre.. Dagens inspirationsbild var denna

Och det slutgiltiga resultatet blev detta.. Snälla ignorera att bilden är fruktansvärt suddig... blev som sagt ganska bråttom och inte hann jag lära mig kameran ordentligt... Sikta o tryck kan väl inte va så svårt..
 

Lacken jag använde var:

China Glaze - Ridge Filler Base Coat
Opi Suede - Russian Navy
Flexibrush - ljusrosa, vit och svartOch kan ni inte se var det föreställer så kan jag bara berätta för er att min 9 åriga bonusson såg det och tyckte det var bra gjort så då är jag glad... =)

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
2009-10-17
 20:11:13

Ivrig!

Väntar ivrigt och förhoppningsvis full med idéer på temaveckan som väntar hos Sara.

Hoppas bara att jag kan hitta kameraladdaren tills dess. Annars vette fan vad jag ska göra............
2009-10-15
 13:09:43

Värvningskod

Om du vill få 10% rabatt på den första sändningen från Nailmail så uppge koden: amatory@bredband.net


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
2009-10-15
 12:42:20

Längtan är stor

efter min första laddning från NAILMAIL, världens bästa företag med världens bästa ägare. Där snackar man kundservice utöver det vanliga!

En prenumeration på nagellack är väl ändå den mest ultimata affärsiden någonsin.

I mitt nästa inlägg kommer jag infa om vilken kod ni kan uppge vid registrering för att få 10% rabatt på den första sändningen av nagellack.

Jag väntar nu på OPI-lack

Matte-kollektionen: La Paz-itively Hot och Russian navy

Suede-kollektionen: Ink SuedeBilderna är lånade från Nailsbodybeauty och enailsupply


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
2009-10-13
 16:25:07

Jag hatar detta!

Jag lyckades självklart dra på mig karln flunsa så nu är kroppen alldeles slut av feber. Dessvärre får jag väl säga så är inte huvudet slut utan alldeles klarvaket.. vilket gör att jag är überrastlös..

Försökta lösa det med att måla naglarna.. och det hjälpte lite.. Jag har i alla fall hittat mitt nya favoritlack.. och jag önskar verkligen att jag hade en kamera med batteri för det är så fint..

Bytte lack och skuggor mot en parfym och några skuggor med en annan medlem av beautyforumet Pret-ty och jag blev superkär i ett av lacken.. Depends lack nr 132 Ett blå-turkost hololack som jag numera avgudar!

De andra lacken var också jättefina och skuggorna likaså men dem har jag inte hunnit testa än efftersom smink inte är det första jag tänker på när jag ligger sjuk.. men ett superbyte tycker jag att jag gjorde i alla fall..


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
2009-10-11
 19:57:11

Lycklig Anna!

Nu kan jag titulera mig helt klart som jättelycklig!

Min ÄLSKADE Soffie har fått en liten bebis i magen, hon och Fredrik ska nu bli mamma och pappa och inte finns det en familj som förtjänar lycka mer än de två.

Extra stolt blir jag allt eftersom jag ska få bli gudmor till lilla Maj-Björn.

Sen har jag och Daniel även blivit faddrar till Arntors lille son William. Detta blir officiellt den 21 november när den lilla gullungen ska döpas!

I LOVE LIFE!

Läs även andra bloggares åsikter om barn, gravid, gudmor, dop, lycklig, jag
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!