2008-03-25
 21:43:28

kom på en sak

Numera tillbringar jag ju mina flesta kvällar hemma med världens bästa sofie som spelar världens bästa teve-spel.....

image8


Det är universums gulligaste rollspel och jag älskar det. Spelar det även själv men har för tillfället fastnat på ett ställe då det enda som återstår för att komma vidare är en jobba upp mig typ miljarder levels så det tar vi lite senare... =)
2008-03-25
 21:31:52

Ursäkta röran...

Jag bygger om..... =)
2008-03-24
 23:20:01

Måste dela med mig lite...

Min älskade och jag är lika smöriga som er andra så vi har allt en låt som enligt mig är våran. Letade förtvivlat på youtube för att försöka hitta en ordentlig video på den men hittade inte mycket mer än hemgjorde tama covers...

Men hittade däremot någonting jag varit ute efter på papper men nu kan jag ju ha det i ett filmklipp samtidigt som låten spelas för mig.

Ja, du gissade rätt. Jag var ute efter någonting så enkelt som texten till låten. Har inte orkat leta tidigare, så när jag nu letaqde videos och hittade texten rullandes samtidigt med låten så blir det alldeles utmärkt då jag ändå skulle ha tappat bort pappret.... =)

Här kommer våran låt...
Sonata Arctica - Shy
2008-03-24
 19:53:30

Vill bo i England

Jag vill också bo i England... Enligt en artikel i Aftonbladet så fick en uttagsautomat spel och betala ut dubbla belopp... men kvittot visade det de ville ta ut.. alltså jag skulle t.ex kunna gå dit och ta ut 4000 kr och få ut 8000 men kvittot visar fortfarande 4000.... åååh... varför bor inte jag i england.. vill också ha mycke pengar... annars skulle de ju kunna skicka den sjukan hit till sverige.. degerfors närmare bestämt.. skulle inte göra något... =)
2008-03-24
 18:17:21

Tur i spel...

Innebär detta nu att jag inte kommer ha lycka i kärlek? Vann just Viikas tävling om den otroligt fina bloggdesignen.. Anna är LYCKLIG!Äntlingen en uppfräschning på bloggen kanske gör att jag får tummen ur arslet och faktiskt uppdaterar lite oftare... *pik pik pik* Jag fattar Sofie....
Säger hon iofs som gick i ide från cybervärlden i vad som kändes som en evighet.. blev ju tvungen och ringa till henne för o höra uppdateringarna i hennes liv.. fattar ni? mänsklig social samvaro? Nej det var ju ganska skrämmande och jag hoppas verkligen inte att det ska behöva hända igen... =)

Jag parkerade mig just i soffan för en lugn kväll framför tevespelet med sofie och daniel och vad händer? jo jag råkar svänga förbi en kompis blogg och hittar ett inlägg ang denna artikel....

Snälla någon hjälp denna kvinna.... Hon talar om att det behöver finnas en kritisk granskning efter varje program.. Men hallå! Vad har hon hjärnan till? Jag kanske låter lite blåst just nu men är inge bra på och debattera men jag gillar att säga vad jag tycker. Själv när jag ser på teve så brukar jag vara kritisk och tänka över det jag ser. Jag tror inte på allt som sägs på teve eller som jag läser i dagstidningarna, så jag känner nog att jag klarar mig bra med min egen intelligens. Vill inte att någon annan ska berätta för mig vad jag ska tycka om det jag ser eller hör.

Jag är ingen stor kristen men jag är ändå kristen, Däremot är min fästman ateist och inte ens han som hatar allt som har med kristendomen att göra klagar över att det går för mycket religionsprogram på teven. 

Jag är även pacifist, men tror du jag kommer undan att betala tv-licens bara för att jag inte vill se på nyheterna? Skulle inte tro det, men jag skulle heller inte vilja det. Jag tycker alla människor har rätt att se på det de vill. Vill man däremot inte se något så går det att bläddra med den där nymodigheten som kallas fjärrkontroll... någonsin provat den?
2008-03-11
 21:21:55

Jag har just gjort mitt bästa köp någonsin!

Lionel Neykov - Songs of Want and Loss - Acoustic soul for the worried mind.

Den är just beställd! Jag älskar den killens musik. Jag trodde jag haft favoriter inom musiken tidigare men tydligen inte. Nu börjar jag förstå hur daniel känner sig när han spelar någon riktig favoritlåt... Det helt enkelt kittlar i hela kroppen... Happiness is!
2008-03-10
 21:00:22

Lionel Neykov - Freeze my senses

Min nya favorit..
satt och surfa runt på YouTube och hittade denna låten... Me like! Lägger in mer här om  jag hittar mer intressant...

image6


Hittade hans hemsida med ännu mer musik! Måste ta och skaffa mig hans platta!  Jag är kär! Om man nu kan vara det i musik.... *hmm*
2008-03-04
 12:30:44

Björn is the man!

Sitter och surfar runt lite i väntan på nästa pass på jobbet och hittade denna artikel på aftonbladet...

Varför, varför, varför?  Björn är den (enligt mig i alla fall) bästa komikern i dagsläget och han är ju det som fått mig att vilja ens titta lite på melodifestivalen, och nu ska han inte vara med? Vaddå kort om tid.. de får väl skaffa tid! Luuk har inte en suck att göra programmet lika roligt som Björn kan..

Så då var det bestämt.. Jag bojkottar Andra chansen! Kan ändå läsa i alla tidningar om vilka som gick vidare och mer intresserad än så är jag inte. Får väl bara hoppas att SVT tar sitt förnuft till fånga och tar tillbaka Björn lagom till finalen. Annars vet jag en som blir besviken!
2008-03-01
 17:08:32

Skapandet av ett hem..

Det går framåt men så sakta så sakta!

Har börjat att riva badrummet och även måla i köket... Jag och sofie tillbringar vår tid med att måla köket svart och vitt... Daniel och Magnus river badrummet.. Nu har de även fått hjälp av världens bäste Kalle... vad skulle vi ha gjort utan honom... =)

Ska se till och ta bilder när sofie kommer tebaks från stallet.. så får ni se hur det ser ut i röran här..

Tyvärr så innebär denna renovering att jag missar bowling och chansen att umgås med mitt gamla skift men jag har inget val.... Vi måste lägga all vaken tid på detta hus så vi kan flytta in någon gång.... Flåt heidi och skiftet....

I'll be back!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!