2011-04-30
 07:57:43

Sigma E05Detta är Sigmas E05 borste. Det är en eyelinerpensel som är lite större. Den är i syntetiskt material

Denna borste är en av få som hemma hos mig inte används fullt så mycket som de andra penslarna. Dels pga att jag inte haft någon produkt jag har använt som eyeliner förrän på senare tiden, och dels för att nu när jag väl skaffat mig en så har jag inte den rätta snitsen som behövs för att lägga en snygg eyelinervinge med denna borste. Ny som jag är på eyeliner så fungerar det bättre med en platt snedskuren borste.

Denna pensel fungerar nog bättre för att lägga en kraftigare eyeliner och i dagsläget är detta inte min starka sida. Men jag ska öva, öva och öva och tillslut SKA jag kunna göra en snygg make med eyeliner och då kommer nog denna pensel att fungera utmärkt.

Inköpsställe: Sigmas hemsida

Pris: $ 9 (i dagsläget ca 53 kr)
2011-04-26
 08:59:54

Sjuklingen

Och då har man blivit förkyld och det vill visst inte släppa.. Hela familjen har varit förkylda och sist ut i klungan är moi..
Vi har haft storstädning, valt dräneringsfirma, haft värderingsman här, varit till banken, fixat diskmaskinen och samtidigt försökt ta hand om lilla sjuka Ella som behöver extra uppmärksamhet. Både bloggen och träningen har åkt åt sidan och förhoppningsvis blir jag frisk snart så jag kan återuppta träningen.
Har fått hem lite nya sminksaker jag tänkte visa upp. Sedan har jag ju fortfarande resterande penslar kvar att recensera. En massa nagellack finns fortfarande kvar i lådan de med så jag har ju inte slut på saker att skriva om. Har även (tror jag) hittat min holygrail mascara... Mer om det i ett senare inlägg.. Det verkar som om min lilla dotter vaknar nu och vill ha mammas uppmärksamhet..
2011-04-01
 13:06:00

Träning

Då var man igång igen. Nu ska gravidkilona och centimetrarna bort. Träningen startade igen på riktigt i tisdags och nu ska det banne mig tränas ordentligt. Säger hon som aldrig tränat i hela sitt liv.. =)

För att jag ska hålla lite koll har jag mätt och vägt mig för att sedan göra om detta varje vecka för att förhoppningsvis få se lite resultat.

Så här ser min aldeles för stora kropp ut just nu. Nu får vi se om en vecka om det har hunnit ändras någonting.

Bröstvidd: 104 cm
Midjevidd: 87 cm
Höger arm: 33 cm
Vänster arm: 33 cm
Stussvidd: 106 cm
Höger lår: 56 cm
Vänster lår: 57 cm
Vikt: 78,5 kg
Bröstvidd: 104 cm
Midjevidd: 87 cm
Höger arm: 33 cm
Vänster arm: 33 cm
Stussvidd: 106 cm
Höger lår: 56 cm
Vänster lår: 57 cm

Vikt: 78,5 kg
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!