2008-02-22
 18:57:14

Måste bara dela med mig...

Som ni redan vet arbetar jag för bredbandsbolaget som tillhör telenorkoncernen....

De högsta gossarna i telenorkoncernen har skapat en liten reklamfilm som iaf jag tror skulle vara perfekt att köra på teve... skulle inte ni handla pga denna??

HÄR är länken till den fina reklamfilmen. Vet tyvärr själv inte hur man lägger in en youtube-film direkt i bloggen men vet någon så berätta gärna så kan jag göra det istället...

2008-02-21
 19:51:37

På beställning!

En beskrivning av ........ ANNA......

Och hur fan ska detta gå till?

Jag är en lättirriterad ironisk och ganska elak tjej. Svär sjukt mycket och jag får aldrig limpsaxen att vara tyst. Kan även vara ganska snäll och rätt underbar. Mina vänner och min familj är det bästa som finns och gör någon dem illa så kommer det att gå åt helvete för den personen! Hur vet jag inte men så är det...Nej, jag slåss inte.. Aldrig helt enkelt, men jag kommer tjata ihjäl människan, För jag lämnar aldrig någon utan att få sista ordet. Det är en regel.

Duger detta eller tycker ni att någonting fattas eller är det någonting som inte stämmer? kommentera för fan!
2008-02-19
 20:16:28

Jobb jobb jobb!

Transcom here I come!!

Var på kandidatdag idag och jag fick ett gött samtal efteråt. Jag fick jobbet! Så nu ska jag ringa till Ingegärd imorgon och se till att jag aldrig behöver komma tilbaka och arbeta på Orica! känns underbart!

Börjar imorgon på utbildning som fortgår i 3 veckor, så nu är det dagtid i fyra veckor men som tur börjar jag inte tidigare om dagarna än 8.. =)

Kommer tillbaka till bredbandsbolaget som jag kan lite grand fortfarande vilket känns skönt eftersom jag inte behöver pressa in all information under desa tre veckor utan jag kan en del vilket gör det hela lite lättare!

Tyvärr så har jag bestämt mig att lägga ned den pågående beskrivningen av skift 4... men jag beskriver på önskning.. Så är det någon ni saknar så hör av er med en kommentar så beskriver jag vettni!
2008-02-17
 23:06:39

Dagens värsta.... och bästa

Jag har slutat. Mitt liv på orica är över... Så länge allt går som det ska.  Gjorde min sista dag idag och det var den bästa dagen någonsin. Äntligen är skiten över.. Slippa stå ut med all press och all förnedring och det faktum att man inte längre utövar yttrandefrihet gjorde inte direkt jobbet roligare... "då tycker jag att du ska ta och vara tyst"

De var tyvärr även den värsta dagen någonsin, behöva lämna mitt älskade skift med alla mina vänner. De som nu blivit min "andra familj". Ja jag grät.  vill inte lämna dem. däremot kvittar det ju egentligen, skift 4 finns ju ändå inte... men jag säger som alltid...

SKIFT 4 - Lite bättre än alla andra! Vi har luring, vad har ni?


Hemma går livet vidare. Har intervju på transcom på tisdag och vi får väl se hur det fortlöper efter detta...går allt som det ska så börjar jag utbildningen på onsdag...

Flytten närmar sig. Den 29 februari får vi nycklarna till nya huset och den helgen kommer nog att gå åt till att riva badrummet och förhoppningsvis har vi hittat den firma vi vill ha tills dess så de kan börja med att fixa iordning det så snart som möjligt..

Väntar på att hitta en bra köpare till detta hus men det borde inte bli något problem. Det är många som har hört av sig så nu väntar vi bara och hoppas.. *ler*

Nu kommer snart daniel i alla fall. Han hade ett bra skift idag fram tills slutet... då sket sig allting och det slutade med att de stod och handvevade ugnen.... AOUSCH!! är glad att jag inte har hans jobb... han behövde ingen bastu iaf... han hade svettats ut allt han hade redan trodde han... *ler*

Förresten... får inte glömma presentationen

Heidi! min vapendragare mot alla antirökpersoner. Gött o ha henne där nere. Hon talar mer än någon annan och hon blir lika fort sur över saker som hon blir glad igen. Gött o veta att jag inte är den enda. Skönt att ha någon att vända sig till när man behöver prata om något. min finska temperamentskvinna som vet vad hon vill och hur hon ska komma dit.... NOT! men vi gillar dej iaf...
2008-02-07
 15:50:19

Dagen börjar

Nu har anna jobbat natt och därför vaknade hon nyss... Ja jag talar om mig själv i tredje preson men det får ni stå ut med.

Har ringt en person ang huset och mailat en. Känns bra att det händer något men det vore skönt med ett bud också.

Var inne och läste på Marres blogg  och hon har gjort en kopiering av min presentation fast i ett nedkortat format.

Detta skrev honom mig. Ni får väl säga vad ni tycke rom beskrivningen..

Anna: Sticker ut i mängen, vågar säga högt och tydligt sina åsikter vad gäller... ja, allt. Hon är riktigt frän, hon har köpt ett dockhus hon ska flytta till snart.

Känns bra. Jag uppdaterar senare idag med en presentation. Är alldeles för nyvaken för det just nu...
2008-02-06
 19:48:59

För all oss som ska skaffa barn

läs igenom informationen på denna sida.. hittade detta när jag plöjde omkring bland bloggar och det var bara såååå underbart klockrent!
2008-02-06
 14:35:43

Meningen med livet

Har de senaste dagarna tänkt mycket på meningen med livet.  Igår påminde Anders mig om att meningen med livet är 42 och man borde lämna den frågan därhän. Satt nyss och läste soffies blogg där hon började tala om hennes motto för livet, vilket borde vara att vara lycklig. Hur svårt kan inte det egentligen vara? Det finns alltid någonting att klaga på i livet så frågan är om man någonsin blir lycklig nog att faktiskt stanna upp och säga att man är LYCKLIG...

Jag är just nu i ett ställe i livet där jag tror att om vi bara får huset sålt och kommer in ordentligt i det nya huset så vi kan skaffa våra efterlängtade barn så kommer jag vara lycklig. Men frågan är om jag verkligen kommer att bli lycklig då. Kommer jag inte hitta någonting annat att klaga på? Jag tror människan är en art som ALDRIG och då menar jag ALDRIG kommer att vara helt lyckliga. Vi kan aldrig erkänna att det vi har gör oss NOG lyckliga. Vi ska alltid ha mer och det finns alltid någonting som behövs för att göra oss riktigt lyckliga.

Det är riktigt synd att vi aldrig kan känna oss kompletta utan alltid ska ha mer. Vi borde försöka hitta det lyckliga i våra liv och sedan kanske lägga det andra åt sidan ett tag och bara fokuser på att vara lyckliga. Få kännas hur det känns.

Annars gör vi som anders sa. Meningen med livet är 42. Fråga inte mer om det.

Dags för dagens presentation. Vi tar carina idag. Carina är min bordskamrat och min kämpe i fighten om ljus över vårat bord i matsalen. Den onda sidan representeras av Ann-Christin och Susann och självklart står jag och Carina för det goda som vill ha mörker och lugn och ro på rasterna.. =) Carina är den andra och sista personen som fick förlängt och det grattar vi hene för. Vi vet ju alla att hon var hemma och fikade hos gunilla för att få jobbet och även det måste jag gratta henne för. Att ingen av oss andra kom på det? *ler*
2008-02-05
 12:25:51

Lite ny musik och ytterligare jobb

Äntligen får jag utöka musiksamligen. Skönt eftersom jag har lyssnat mig trött på det mesta jag har hemma. Tur man har Marre som kan vidga vyerna lite för en.. =)

Sen ska man väl jobba lite också. Synd att man faktiskt måste göra något där borta för att få pengar. Skulle lätt kunna tänka mig att bara sitta där och få den lönen vi har nu...

Nästa man till hängning ska nog bli.... J-O.. Min otroligt älskade maskinställare. Han kan allt enligt mig i alla fall, och är därför till stor hjälp. Verkar även trivas med att förklara vad han gör vilket gör det lättare för mig eftersom jag är så otroligt nyfiken. Skulle vara kul att själv vara maskinställare men har inte riktigt utbildningen så därför får jag kika över deras axlar istället.  Han är även väldigt retsam och kan lyckas med att jävlas långt innan man själv hinner fatta det. Och jag som alltid brukar vara med när det gäler att jävlas.. Ja det är en kul typ.. och det är tur att man har just våra maskinställare och inte de andra skiftens.... *puh*
2008-02-04
 11:55:10

Kan de inte bestämma sig?

Nu är jag trött på människor som int ekan bestämma sig. Hur många är det inte som ringt och bokat visning och sedan dagen innan ringt och avbokat. Det tycker jag är dålig stil. Man bokar inte en visning om man itne är intresserad av att komma och titta. Sunt förnuft tycker jag det kallas... Eller?

Nu är det äntligen slut på förmiddagar för denna vecka och inte en till förmiddagshelg innan jag slutar! JIPPIE!!
nu vankas eftermiddag vilket är gött för nu går sambon och jag lika igen så vi faktiskt får träffas någonting...

Jaha och vidare dags för nästa presentation.. vem har vi kvar? Vi tar Emma.. våran tidigare riktiga guldlock som nu har förnyat sig och klippt av sig håret! riktigt snyggt tycker jag. Hon är en sån tjej som ser snällast ut i världen. Hon ser ut som hon aldrig gjort en fluga förnär. Därför tycker jag fortfarande att det är lika kul när det ploppar ut ord som Bitch! eller håll käften! ur munnen på henne. Nu jobbar hon 40/60 hos oss och ett annat ställe.. Där får hon sy och här  monterar hon sprängkapslar... lite skillnad om man säger så.. Nej men vår emma är go och hon kan allt ryta bara hon vill.. =)
2008-02-01
 00:33:18

Barn och husköp

Så var badrummet planerat.. Var nere till Europe kakel och klinker idag och tog offert på badrummet som vi vill ha det. Får väla se vad som händer och hur dyrt det kan bli.

Barn börjar komma mer och mer in i planeringen och nu har vi iaf en fungerande tidsplan. Får bara hoppas att allt går i lås.

Kontraktet på nya huset är som sagt påskrivet och klart och nu väntar vi bara på nedräkningen, till 29 februari då övertagandet som senast sker.

Vidare i beskrivningen, vem ska hängas ut idag då? ska det bli marre tro? Ja våran marika får det bli. En av de få nere på nonel som står ut lite från mängden, hon är lite mer lik en annan än de andra där nere. Hon gillar som jag att handla på shock och blue fox t.ex. Och att gå ut och festa iklädd en skolflickeuniform är inget ovanligt vilket en del där nere hellre skulle dö än synas i utom på halloween. Ja jag talar om dej mysii... =) Skönt att hitta någon lite mer jämlik på "hemmaplan" och nej marre... achmed leder... inte peanut... eller hur var det? *ler*
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!