2008-08-23
 01:11:24

Vatten!

2008-08-09
 22:55:54

Förbannade barnrumpa!!!

Hur i helvete kan du vara så förbannat dum??!?!?

Tänker du inte på någon annan än dig själv? Du vet hur mycket dina vänner älskar dig och ändå kan du bete dig som du gör. HUR? Trodde du levde för dina vänner men såna här gånger visar du det ju inte direkt.

Hoppas du tar ditt sinne till fånga och vänder om igen och tar ditt straff. För just nu beter du dig som en omogen barnunge utan samvete och det vet väl både du och jag att du egentligen inte är. Eller?

-------------------------

På tal om det.. =)

Kvällen bestod av crepesfest hos svärmor med alla vänner och bekanta.. mycke god mat, trevligt folk och finfin musik.. De fick alla pojkarna att slå sig ned med sina gitarrer vilket gjorde anna överlycklig. Både du och jag vet att jag normalt älskar Daniel VÄLDIGT mycket, men såna här kvällar älskar jag honom över allt annat. Fram med gitarren och anna smälter inom en kvart..

Denna kväll fick de till och med mig o sjunga.. jag och  natha ackompanjerade av johan på gitarr.. vackert vackert... =)

God natt på er alla
2008-08-08
 19:16:41

Kris, My ass!

Här ringer de och infar att det är kris och att de MÅSTE ha folk....

Vad händer när man kommer dit? De sitter Avail och bara väntar.. Bra för mig iosf vilket gjorde att övertiden bestod endast av admin vilket I LOVE!

Imorgon är det vanlig jobbdag igen... får väla se om jag blir kvar någon eller några timmar extra. Beror väla på när vi ska iväg på grillkvällen... Och om jag inte hörde fel när jag tjuvlyssnade så ska Daniel ha med gitarren och då måste jag ju se till o va där så jag får höra lite...

Bilderna från PIP kommer lite senare... Så fort jag o soffie lyckas vara online på msn samtidigt så jag kan få bilderna.. =)

Sitter hemma nu och njuter av o vara lite ledig innan jag ska ställa mig och laga mat. Hemmagjord  lasagne blir det idag för att göra pojkarna lyckliga! Och många matlådor brukar det bli så länge man stoppar dem från o stoppa i sig alltför mycket.. =)
2008-08-03
 14:22:58

Jag vill ha mer!

Fredagen på Putte i parken var värd alla 700 kronor jag lade ut på biljetten! Och det var Lillasyster som gjorde hela festivalen, hur kass tid de än fick! nu tog väl spelningen slut lite för fort om jag får säga mitt! Jag hade gärna lyssnat resten av kvällen också men, men. Jag fick njuta av ytterligare en blick när de våldgästade Hardcore Superstars spelning vilket gjorde mig OTROLIGT lycklig!!NJUT!!  Lillasyster


 

Om inte det räcker så kanske en liten video kan stoppa suget för någon sekund:Lillasyster - Berätta det för LinaMer bilder och info om tiden på Putte i Parken kommer senare...
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!