2011-07-11
 13:59:00

Ella, den stora tjejen!

Ella hon växer och sedan växer hon, och jag tror även hon växer ibland. Hon börjar blir så stor och mindre och mindre bebis är det kvar i henne och mer och mer barn blir det av henne. Just nu sitter hon och äter gröt med pappa och ler med hela ansiktet. Älskade unge.

Jag hittade två bilder som visar så fint på skillnaden då och nu..


Linda

så söt (:PUBLICERAT: 2011-07-11, 16:42:45 | URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros
Carola

Nämen vad söt hon är då, lilla gumman ♥Härligt att det finns lite rutiner men misströsta inte om de kommer ur balans igen det kommer och går det där :D

När hon blir tonåring lär hon nog inte vilja ha häst ;) utan ny mobil, dator gå på disco mmm För det får ALLA andra ;) Har ett par här hemma som är i häst stadiet och varit det sedan 7 år ålder tror jag hihi.

Ja, hujedamig vad trångt det börjar bli..Hehe

Känns som magen ska spricka, har aldrig varit så stor i denna månad så det är nytt för mig. Kanske stannar det av i slutet i stället.

Å ja vilken underbar känsla det ändå är att föda barn..Fast det gör så satans ont ;) Å efteråt känns det som man är drogad (hur nu det känns) ;) eller något man har ALL ork i världen aldrig trött för att till slut bara ta helt slut efter någon månad...Konstigt det där :)

Undrar hur långt det kan vara mellan oss? föressten så.. (eller vi kan ta det privat)lite hemlis planer ;)Sluch Ice receptet ligger under ny kategori "recept" om du vill läsa :D

Måååånga kramar till dig :)

PUBLICERAT: 2011-07-12, 13:27:43 | URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/mylovleykids

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!