2011-07-17
 11:45:00

Lycka är!

Jag fick tag på den tillslut! Iofs en ny version men det enda jag kan se som skiljer den åt från den gamla är att denna har en pensel med istället för en dubbel kajalpenna.

Ni som inte riktigt fattar vad jag pratar om så dök detta upp i postlådan i måndags.Om ni följer mig på twitter (uppe i högra hörnet på bloggen finns en länk) så vet ni att jag var sjuk förrförra helgen och därför tog mig tid till lite tröstshopping på BeautyBay eftersom en sak dök upp där som jag velat ha sedan... hmm.. jättelänge? 

Och detta var vad som dök upp i lådan drygt en vecka senare...En Naked-palette från Urban Decay och deras älskade UDPP nu i KLÄMTUB! Som vi beautynördar väntat på detta. Jag vet att jag inte är en av de första som klickat hem den men jag är lika glad ändå. Jag håller på och ljummar på det sista i min senaste flaska, men som alla vet är det man tror är det sista i flaskan inte ens i närheten av det sista. Så snart är det dags att leka kirurg och skära upp flaskan och smeta ut det riktiga sista. Men nu har jag i alla fall en backup. Och en reseförpackning också eftersom det följer med en miniUDPP med Naked-paletten.

Paletten betalade jag £32 för och UDPP kostade £14,50, vilket med dagens pengar är ungefär 350 kr och 160 kr. Väl värt pengarna!

Självklart har jag lekt med paletten och fått fram några looker men eftersom jag ännu inte fått till inställningarna på kameran så blev bilderna SKIT och jag får ta nya när jag fått till det. Men närmare info och bilder och swatcher på paletten dyker upp framöver.


Sara - lackat

sv: men gud! fick du inte4 mitt svar?? :OPUBLICERAT: 2011-07-17, 18:58:44 | URL: http://lackat.blogg.se/
Sara - lackat

sv: meeen, det är påväg hem fler! så du ska få dom direkt dom kommer hem till mig, förstår inte vad som gått fel när du ej fick svaret! så ledsen, frakten blir iallafall 14 kr för 3 stycken.PUBLICERAT: 2011-07-17, 19:00:15 | URL: http://lackat.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!