2008-01-08
 17:15:31

Benen på armstödet och datorn i knät..

Det är så man tillbringar sista lediga dagen innan jobbet börjar igen. förhoppningsvis ska min eviga väntan ta slut denna vecka då Gunilla kanske kan få fingrarna ur arslet och berätta för den väntande fårskocken vilka som få gå in i nästa hage och vilka som ska skickas till slakt. (med slakt menas självklart arbetsförmedlingen)

Om slakten kommer innebär detta en sänkt inkomst med runt 10 000kr efter skatt per månad för mig vilket innebär en jävla massa skit som kommer försvinna. Den stora frågan är om vi kan behålla huset. Alla planer vi lagt fram försvinner långt bort i helvete och man sitter här med rumpan bar och väntar på ett sittunderlägg.

Men nu ska vi tänka positivt, självklart får jag vara kvar. Vi kan bygga vårat drömhus och skaffa barn och leva lyckliga resten av livet. =)

Fem kassar kläder från Elena anlände igår.. Livet är en fest! Sen att det blev fyra kassar över med kläder och skor när jag tagit det jag ville ha har ju inget med saken att göra.. Det får gå vidare till sofie och antagligen vidare ner till nina osv osv, Gött med återvinning.. *ler*


Soffie

KLÄDER... jippie, hihihi



PUBLICERAT: 2008-01-08, 22:44:55 | URL: http://soffiesliv.blogg.se
my!

anna, vi är slaktade! men tror du verkligen att det är någon som kommer att äta oss ? eller kastar dom oss i soporna direkt ? haha...



PUBLICERAT: 2008-01-23, 23:16:52 | URL: http://mysi.blogg.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!